Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un conegut del matrimoni assassinat a ganivetades a Premià de Mar -Maresme- com a suposat autor del doble crim. Segons van informar fonts pròximes al cas, el sospitós no té cap tipus de vinculació familiar amb els dos avis assassinats, encara que sí que el coneixien perquè forma part del seu entorn.

L'home va ser arrestat ahir a la tarda i unes hores més tard va ser interrogat en seu policial. Els Mossos d'Esquadra sospiten que el detingut va aconseguir entrar a l'habitatge aprofitant-se que la parella d'avis el coneixia, pr la qual cosa li van obrir la porta de casa seva.

El pis de Premià de Mar on dijous a primera hora del matí van ser trobats els cadàvers no tenia els accessos d'entrada forçats, segons han informat fonts pròximes al cas que mantenen encara molt de secretisme per no entorpir en la investigació. Els Mossos d'Esquadra mantenen obertes totes les hipòtesis sobre el doble crim, si bé de moment es descarta un cas de violència masclista i un doble suïcidi pactat.

Segons les fonts consultades, els accessos d'entrada en l'habitatge no estaven forçats, de manera que s'investiga si l'autor o autors del crim tenien la clau de l'immoble o si els avis van deixar entrar el seu assassí, o bé perquè el coneixien o bé perquè li van obrir la porta atenent la seva trucada. Els cadàvers de la persona gran, de 74 anys d'edat, i la seva dona, de 72, van ser localitzats dijous a les 07 del matí pel seu gendre en un passadís del pis on vivien, a la quarta planta del número 18 del carrer Jacint Verdaguer de Premià, una via cèntrica situada al costat del mercat municipal. Els dos avis, els dos sordmuts, presentaven ferides mortals realitzades segons sembla amb una arma blanca, segons les mateixes fonts. El gendre s'havia dirigit a l'habitatge del matrimoni, com feia habitualment pels matins, per acompanyar-los cap a casa seva perquè fessin de cangur dels seus néts.