El consell d'administració de Infraestructures.cat va acordar ahir nomenar Ricard Font nou president d'aquesta empresa pública, l'antiga Gisa, en substitució de Joan Lluís Quer, un alt càrrec que està imputat per haver dut a terme presumptament contractes a dit des de l'Agència Catalana de l'Aigua, de la que va ser gerent. Fonts del departament d'Economia de la Generalitat han explicat que Quer, que era president des de 2011, ha abandonat aquest càrrec en entendre que la tasca que li havia estat encarregada a l'antiga Gisa ja havia finalitzat.

En una carta dirigida al conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, Quer va expressar el seu reconeixement i agraïment a tot l'equip de Infraestructures.cat pel treball fet aquests anys i va posar en valor la professionalitat de tots els treballadors de la companyia, segons ha informat la Generalitat.

El consell d'administració va acceptar la renúncia al càrrec de Quer i va instar a Ricard Font "a continuar amb la seva labor i a prendre les decisions necessàries per al futur de la companyia".

President i director general

Font també assumirà les funcions de la direcció general de Infraestructures.cat, que havia assumit temporalment Joan Lluís Quer. Aquest nomenament es farà efectiu a partir del pròxim 1 de desembre. El consell de Infraestructures.cat, d'una altra banda, ha ratificat el nomenament de Pilar Matesanz, directora de Contractació i Finances, com presidenta de les taules de contractació de la companyia.