Els Mossos d'Esquadra van efectuar dimarts passat una intervenció en matèria de joc il·legal en dinou establiments ubicats en diferents municipis de Barcelona i el seu àmbit metropolità.

Els establiments, d'una mateixa societat, tenien llicència per a la compravenda d'or, enviament de diners a l'estranger i recàrrega de telèfons mòbils però s'hi comercialitzava loteria i apostes esportives amb origen a la República Dominicana sense el permís necessari, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

L'operatiu va concloure amb la intervenció de material d'apostes i 2.330 euros en efectiu relacionats amb aquestes activitats il·legals.

El dia 17 a la tarda es van registrar 19 establiments ubicats a Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Granollers i també Sabadell. L'operatiu el van dur a terme un total de 38 agents, a requeriment de la Direcció General de Tributs i Joc del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat.

El dispositiu va acabar amb l'aixecament de 19 actes administratives i la intervenció de material i diners relacionats amb la pràctica del joc il·legal d'aquests locals del municipi de Barcelona.