L'equip de govern de Barcelona en Comú va retirar de l'ordre del dia de la Comissió d'Economia el pressupost de l'Ajuntament de Barcelona, que avui calia sotmetre a aprovació inicial.

Els grups de CiU, ERC i el PP van expressar la seva protesta per haver-se assabentat de la retirada mitjançant un tuit que ha fet la presidenta la comissió, Carina Mejías C's abans de comunicar-ho als membres de la citada comissió. El tuit que va publicar la presidenta del grup municipal de C's Carina Mejias diu: «El govern municipal d'Ada Colau retira el pressupost municipal per falta de suports. De derrota en derrota. #Colaustyle». CiU i PP també van demanar explicacions al primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, sobre els motius pels quals es va retirar el pressupost i com i quan se n'ha informat l'oposició.

Pisarello va explicar que han informat de la retirada a secretaria i va indicar que van retirar els pressupostos «per raons d'oportunitat política». Els punts de l'ordre del dia de les comissions i plens que presenta el govern municipal poden retirar-se abans o durant el debat.

Per altra banda, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, tancarà la llista d'En Comú Podem a la demarcació de Barcelona en les properes eleccions espanyoles. Colau ha acceptat l'oferiment de la coordinadora de Barcelona En Comú i ocuparà aquest lloc simbòlic per demostrar la seva implicació amb el projecte.