Investigació dels Mossos

Descarten que el cotxe cremat a Vidreres tingui relació amb els atemptats de París

El comissari en cap, Josep Lluís Trapero, apunta que el vehicle pot estar vinculat amb el tràfic de drogues

16.11.2015 | 11:54
Jordi Jané i Albert Batlle

Els Mossos d'Esquadra han descartat que el cotxe trobat cremat a Vidreres la nit de divendres a dissabte tingui relació amb els atemptats de París. El comissari en cap, Josep Lluís Trapero, ha assegurat que la investigació apunta que el vehicle pot estar vinculat amb el tràfic de drogues. L'avís de la troballa d'un cotxe d'alta gamma cremant a la urbanització Aiguaviva Park va encendre les alarmes. A l'interior del vehicle hi van trobar diverses matrícules europees i mòbils a punt per ser activats. Davant la sospita que podia estar relacionat amb terrorisme, els Mossos van obrir una investigació. "Vull ser taxatiu, no hi ha cap tipus de relació", ha dit Trapero en una entrevista a Catalunya Ràdio.

"Cap ni una, vull ser taxatiu, cap tipus de relació", ha assegurat el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio. Segons ha detallat, la investigació oberta ha descartat que els cotxe trobat cremant a Vidreres (Selva) tingui relació "ni amb els atemptats de París ni amb cap tema de terrorisme".

Trapero ha exposat que "ni en el primer moment" hi va haver indicis que fessin sospitar que el cotxe estava relacionat amb els atemptats però, tenint en compte el nivell d'alerta i la proximitat horària i geogràfica, "s'havia de mirar". "S'ha donat la informació de la caixa de canvis, perquè la del bastidor no es va poder recuperar, i al final pensem que té vinculació amb el tràfic de drogues", ha conclòs el comissari, que afegeix que "s'ha col·laborat tant a nivell estatal com internacionalment" per assegurar que el vehicle no està vinculat al terrorisme.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema