ACN Barcelona .- El diputat de la CUP, Benet Salellas, creu que l'actual vicepresidenta en funcions de la Generalitat, Neus Munté, reuneix "requisits positius" per poder ser postulada com a candidata de consens a la presidència. En una entrevista a RAC1, Salellas n'ha destacat el perfil socialdemòcrata i que no estar "vinculada ni esquitxada" en casos de corrupció. "Pensant en algú de CDC és positiu", ha dit. Salellas, però, no ha volgut rebel·lar que sigui el nom que posaran sobre la taula de negociació amb Junts pel Sí, en reiterar de nou que votaran en contra de la investidura d'Artur Mas aquest dilluns. Salellas, que ha descartat noves eleccions, ha criticat que alguns sectors de CDC "juguin la carta de Mas o res".

En declaracions al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio, Benet Salellas no ha volgut donar cap pista però ha parlat bé tant de Raül Romeva com de Neus Munté, tot insistint que no donaran suport a Mas.

Salellas ha assegurat que unes noves eleccions "és un escenari que no se'l planteja ningú" i ha afirmat que tots els que van sortir escollits el 27-S tenen l'obligació de fer realitat el mandat democràtic. El diputat de la CUP creu que "d'aquí al 9 de gener hi ha tant de temps que estic segur que trobarem molt abans una solució".