El director del gabinet de Mariano Rajoy, Jorge Moragas, i la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, seran els números 2 i 3 de la candidatura d'aquesta formació a les eleccions del 20-D, segons va anunciar ahirel ministre de l'Interior i cap de llista per Barcelona, Jorge Fernández Díaz.

El Comitè Electoral dels populars de Barcelona ho va aprovar per unanimitat. Els següents membres de la candidatura seran, per aquest ordre: Dolors Montserrat, vicesecretària d'Organització del PPC; Àngels Esteller, regidora a l'Ajuntament de Barcelona; Manuel Reyes, que ha estat alcalde de Castelldefels i Daniel Serrano, diputat al Congrés.

Jorge Fernández, agraït

Jorge Fernández va assegurar sentir-se "molt agraït que el partit hagi tornat a confiar en mi per encapçalar la candidatura" i va apostar per "seguir junts, Catalunya amb la resta d'Espanya, perquè junts som més forts i podem continuar aplicant les reformes que ens permetin seguir sent el país que lidera la recuperació econòmica a Espanya".

"L'objectiu es arribar als 20 milions d'espanyols de persones amb un lloc de treball a Espanya l'any 2020", va apuntar l'actual ministre de l'Interior. Pel que fa a la proposta de resolució de Junts pel Sí i la CUP que es debatrà en el ple del Parlament de dilluns, el cap de llista del PPC va considerar que "és un despropòsit i, quan sigui aprovada, serà immediatament recorreguda pel Govern davant el Tribunal Constitucional".