El president del grup parlamentari de la CUP, Antonio Baños, ha insistit aquest dilluns, en una entrevista a RNE, que la seva formació "no s'ha mogut ni un mil·límetre" en la seva decisió de no votar Artur Mas en la investidura del president de la Generalitat. Tot i això, aquest cop ha matisat que "entre Mas i les eleccions anticipades hi ha un ampli espectre de noms i un ampli espai per a acords". "Dels 135 diputats, no tots, però 72 tenen possibilitats", ha dit Baños, que insisteix que la CUP espera poder tancar "un acord amb JxSi pel disseny del Govern, per saber què farà aquell Govern, per arribar a acords en molts temes, i en darrer lloc, per la presidència".

En aquest sentit, el president del grup parlamentari de la CUP ha recordat a JxSí que, tot i que es van presentar amb la proposta de fer a Mas president, "l'aritmètica parlamentària fa que ens haguem de posar d'acord, i en política es fa això, es tanquen acords que un no tenia previstos".

Baños també ha assegurat que a la CUP esperen que "Mas, CDC i JxSí entenguin que la situació s'ha de desencallar i que han de començar a fer moviments i ofertes per sortir reforçats d'aquest episodi". I és que segons ell, el resultat de la negociació "no s'ha d'entendre com una victòria o una derrota d'uns i altres".