La policia espanyola ha acabat cap a les 9 del vespre d'aquest dimarts l'escorcoll al despatx professional de Jordi Pujol Ferrusola, fill gran de l'expresident de la Generalitat, al número 5 del carrer Ganduxer de Barcelona. El despatx és la seu de tres de les empreses de Pujol Ferrusola, Project Màrqueting Cat, Active Translation, i Iniciatives, Màrqueting i Inversions, i ha estat seu de l'escorcoll més llarg i exhaustiu del dia, ordenat per l'Audiència Nacional espanyola en el cas sobre possible blanqueig de capitals per part del fill gran de l'expresident català.

Després del registre a casa dels seus pares, on Jordi Pujol Ferrusola vivia des de fa uns dies per una operació a l'espatlla, i on només s'ha escorcollat la seva habitació i una taula de treball, el fill gran de l'expresident ha estat traslladat a la seva casa de Bolvir de Cerdanya, on el registre ha durat uns deu minuts, perquè no hi té cap tipus de documentació. El seu advocat, Cristobal Martell, i els fiscals anticorrupció s'han desplaçat al seu despatx del carrer Ganduxer cap al migdia.

Allà han trobat nombrosa documentació referent a les tres empreses i els seus moviments de fons, però fonts properes a la família Pujol han explicat que gairebé tota la documentació ja està en poder del jutge i de l'Agència Tributària perquè ja s'havia lliurat o l'havien obtingut per altres vies. En total s'han endut sis capses, que han carregat a una furgoneta. Al domicili dels seus pares la policia ha decomissat dues carpetes dels últims expedients que estava treballant Jordi Pujol Ferrusola, la seva tauleta electrònica i el seu telèfon mòbil.