L'exalcalde de Torredembarra Daniel Masagué va denunciar ahir que mentre era a la presó per la seva presumpta implicació en el cas del 3% va rebre l'amenaça que o dimitia o no sortiria de la presó, encara que no ha volgut revelar qui li va fer aquesta advertència.

En una entrevista a l'emissora RAC1, Masagué, que va dimitir al juny del 2014 des de la presó arran de la seva imputació per presumpte pagament de comissions a la constructora Teyco, va defensar la seva innocència i ha atribuït la causa contra ell a una confabulació del secretari municipal, un extreballador acomiadat i l'exregidor d'ERC Montse Gassull, que va presentar la denúncia que va donar peu al cas.

Masagué va explicar que, mentre era a la presó preventiva per ordre del jutge, algú li va dir: «si no dimiteixes, no surts», encara que ha precisat que no pot dir qui li va fer aquesta amenaça.

«Jo no volia dimitir perquè em semblava que em feia culpable. Vaig dimitir i vaig sortir», va afegir l'exalcalde de Torredembarra, que va afegir que no va ser CDC qui li va demanar que abandonés el càrrec.

Daniel Masagué va afirmar que no va parlar ni amb el coordinador general de CDC, Josep Rull, ni amb el president de la Generalitat, Artur Mas, sobre la seva imputació, encara que sí amb dirigents de Tarragona i amb altres càrrecs, com el delegat del Govern al Camp de Tarragona, Quim Nin, o el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.