Citat el 13 de novembre
El fill de l'expresident declararà com a imputat per suposat delictes de frau fiscal i blanqueig de capitals el  

El fill de l'expresident declararà com a imputat per suposat delictes de frau fiscal i blanqueig de capitals el 13 de novembre

Finalitza després de vuit hores l'escorcoll al domicili de Pere Pujol Ferrusola, a Sant Cugat del Vallès

27.10.2015 | 20:42
Agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal

Una dotzena d'agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la policia espanyola ha registrat durant vuit hores el domicili de Pere Pujol Ferrusola, un dels fills de l'expresident de la Generalitat imputat per presumptes delictes de frau fiscal i blanqueig de capitals. El jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata l'ha citat per al pròxim 13 de novembre, juntament amb el seu germà Josep. Pere Pujol viu en una casa adossada d'una zona residencial de Sant Cugat del Vallès i el registre s'ha dut a terme de manera minuciosa, planta a planta, en presència del mateix Pere Pujol. L'escorcoll s'hauria centrat al tercer pis de la casa, on Pere Pujol tenia el seu despatx.

El registre s'ha iniciat a dos quarts de vuit del matí i s'ha allargat fins a dos quarts de quatre de la tarda. L'escorcoll s'ha fet planta a planta i s'hauria iniciat al tercer i últim pis de la casa, on el fill de l'expresident de la Generalitat tenia el seu despatx.

Al migdia, el registre s'ha desplaçat a les plantes inferiors de la casa i, en acabar, un grup d'agents ha abandonat l'immoble per la porta principal, sense endur-se cap documentació. Un altre grup d'agents, però, hauria abandonat el domicili de Pere Pujol Ferrusola per la porta del darrera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema