L'extresorer de CDC, Daniel Osácar, i el director general d'Infraestructures, Josep Antoni Rosell, han estat traslladats a la caserna de la Guàrdia Civil del Vendrell mentre no passen a disposició del jutjat d'instrucció número 1 per declarar sobre el cas del 3%. A Osácar l'han traslladat amb el mateix vehicle que se l'ha endut detingut aquest matí del seu domicili de Barcelona, mentre que a Rosell l'han traslladat des de la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, on ha passat les dues últimes nits. Finalment, l'empresari Jorge Soler, del grup Soler, ja es trobava allotjat a la caserna de la capital del Baix Penedès des de dimecres, després de ser detingut pel cas Petrum.

Rosell ha arribat pels volts de dos quarts de dotze a la caserna del Vendrell. El director general d'Infraestructures ha baixat de la furgoneta que l'ha conduït des de Tarragona amb una jaqueta al cap, sense emmanillar, i s'ha dirigit a l'interior de les dependències policials.

L'advocat de CDC, Xavier Melero, i el responsable de Règim Intern i Comunicació de CDC, Francesc Sánchez, han accedit a les dependències de la Guàrdia Civil per conèixer la situació de l'extresorer del partit Daniel Osácar.

Mentrestant, els empresaris Xavier Tauler, de Copisa, i Sergio Lerma, d'Oproler, continuen declarant a l'interior dels jutjats.