La Guàrdia Civil ha detingut aquest divendres a tres quarts de nou del matí l´extresorer de CDC, Daniel Osàcar. A aquesta hora, un cotxe blanc no logotipat del cos policial, s´ha presentat al seu domicili per endur-se´l directament a declarar al jutjat d´instrucció número 1 del Vendrell. No va ser detingut durant la tercera fase de l´operació Petrum d'aquest darrer dimecres pel seu delicat estat de salut. És el 12è detingut després de Jordi Duran, empresari d'Urbaser, arrestat ahir quan va tornar d'un viatge a l'estranger.

Una comitiva no uniformada d´agents de la Guàrdia Civil s´han presentat aquest divendres a tres quarts de nou del matí al domicili de l´extresorer de CDC, Daniel Osàcar. Se l´han endut detingut, però sense emmanillar, per declarar directament al jutjat del Vendrell, que instrueix el cas Petrum.

A diferències dels altres 11 arrestats no ha passat cap nit a la comandància del cos policial de Tarragona a causa del seu delicat estat de salut. Passarà a disposició judicial aquest mateix divendres on se li prendrà declaració.