El president de la Confederación de Organizaciones Empresariales de la Comunidad Valenciana (Cierval), José Vicente González, va aprofitar dimarts l'assistència del delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, al Comitè Executiu de la patronal valenciana per elevar el to de les reivindicacions de l'empresariat valencià davant del Govern Rajoy, a qui va acusar obertament de discriminar la Comunitat Valenciana mentre s'afavoreix a altres territoris. En un to molt dur, José Vicente González va arribar a equiparar amb les d'un «carril bici» les prestacions del corredor mediterrani que ha projectat el Govern de Mariano Rajoy. Així, José Vicente González va destacar que mentre cada vegada «es baixa una miqueta més» la projecció i el pressupost per al corredor mediterrani, «no hi ha cap problema a invertir xifres quatre vegades més grans que les de la Comunitat en el TAV a Galícia, casualment», en clara al·lusió als orígens gallecs de la ministra de Foment Ana Pastor.

En relació al corredor mediterrani, González va lamentar que al tercer carril -que va equiparar al «carril bici»- se l'anomeni corredor mediterrani, fet que segons la seva opinió provoca que en realitat es debati sobre una «imitació» de la veritable infraestructura. González va recordar que el projecte original, al qual la Unió Europea dóna suport econòmic i considera un eix «prioritari», consisteix en quatre vies: anada i tornada per a passatgers i anada i tornada per a mercaderies. «Això es va convertir després en el tercer carril i ara a més, només hi ha una direcció del tercer carril», va explicar.

Per la seva banda, Juan Carlos Moragues va defensar que en aquesta legislatura el Govern central ha invertit uns 5.000 milions en la infraestructura, dels quals 1.200 milions «són a la Comunitat», mentre que va criticar que en l'anterior legislatura l'assignació va ser de «zero euros». «El corredor mediterrani serà el que serà, però no un carril bici perquè va a alta velocitat» va replicar Moragues.