L'exregidor de CiU a Barcelona Joan Puigdollers i el dirigent socialista Fabián Mohedano, que en les passades eleccions del 27-S ja va ser candidat de Junts pel Sí, ocuparan alts càrrecs de la Generalitat després de ser nomenats com a secretari de Salut Pública i president del Consell Assessor per a la Reforma Horària.

El Govern va designar en la seva reunió d'ahir Joan Puigdollers, que durant molts anys ha estat regidor de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, nou secretari de Salut Pública, una àrea de la Generalitat adscrita al Departament de Salut. L'anterior resposnable va dimitir poc abans dels comicis.

Fabián Mohedano, de la seva banda, que és màster en mediació i gestió de conflictes laborals, serà el president del Consell Assessor per a la Reforma Horària, un organisme dependent del Departament de Presidència.

Mohedano, que ha estat candidat de Junts pel Sí en les passades eleccions però no va obtenir l'acta de diputat, va coordinar en la passada legislatura un estudi del Parlament sobre la reforma horària per a compatibilitzar la vida laboral i familiar.