Cas obert

La Guàrdia Civil escorcolla l'Ajuntament d'Olot pel cas del 3%

S'ha detingut el tresorer de CDC, Andreu Viloca, pel presumpte cobrament de comissions

21.10.2015 | 11:03
Agents de la Guàrdia Civil davant de l´Ajuntament.

Agents de la Guàrdia Civil escorcolla l'Ajuntament d'Olot en el marc de l'operació Petrum contra el presumpte cas del 3%

S'ha detingut el tresorer de CDC, Andreu Viloca, pel presumpte cobrament de comissions dins de l'operació Petrum, en què s'acusa Convergència de cobrar comissions del 3%.

Viloca ha estat detingut juntament amb set empresaris pel presumpte cobrament de comissions il·legals. Entre els arrestats es troba Josep Antoni Rossell i Polo, director general d'Infraestructuras.cat, organisme de la Generalitat responsable de l'obra pública. A més, s'està fent més d'una quinzena de registres, concretament vuit en seus mercantils i deu més en domicilis particulars, de manera simultània a Barcelona i Madrid i la seu a Barcelona de la fundació CatDem, filial CDC.

L'actuació és la tercera fase de l'operació 'Petrum'. En les dues fases anteriors a l'operació, els agents van escorcollar la seu de CDC, situada al carrer Còrsega de Barcelona, el passat 28 d'agost i anteriorment, el 23 de juliol, es va detenir el conseller delegat de l'empresa Teyco, Jordi Sumarroca. El cas l'investiga el Jutjat número 1 del Vendrell.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema