Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 10 d'octubre un lladre que havia robat un centenar de caixes de sabates d'un camió tràiler aparcat en una àrea d'estacionament de l'AP-7 al Baix Penedès. El pispa, de 36 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet, anava amb una furgoneta sostreta, sense carnet i va ser interceptat al peatge de Martorell. Poc abans de les cinc de la matinada, una patrulla va veure una furgoneta denunciada com a sostreta que circulava per l'AP-7 direcció Barcelona. Els agents van seguir el vehicle fins al peatge, on van donar instruccions als dos ocupants perquè s'aturessin. El conductor va fer cas omís, va accelerar i va xocar contra els vehicles policials que li barraven el pas.

Quan no van poder continuar més la marxa amb la furgoneta sostreta, els dos ocupants van abandonar el vehicle i van fugir corrent. Van creuar l'autopista, posant en perill els policies i la resta d'usuaris de la via. Finalment, els Mossos van poder detenir el conductor del vehicle per un delicte de desobediència i resistència als agents de l'autoritat, així com també per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís de conduir necessari.

En l'escorcoll de la furgoneta els policies van trobar gairebé un centenar de sabates noves dins les caixes originals. A partir de les indagacions, els agents van lligar aquest fet amb la denúncia que un camioner de llarga distància havia fet en la qual explicava que dos individus li havien robat part de la càrrega que transportava en el seu tràiler. El robatori al tràiler s'havia produït en un àrea d'estacionament de l'AP-7 a la comarca del Baix Penedès