Una baralla entre una parella a Lleida va acabar dissabte amb l'home ingressat a l'hospital Arnau de Vilanova amb tres punyalades al coll i amb la dona detinguda i també amb ferides per arma blanca.

Els fets van ocórrer la tarda de dissabte quan la parella, que ja havia protagonitzat d'altres episodis de violència domèstica, es va embrancar al seu domicili, situat en ple centre de Lleida, en una baralla que va acabar amb mútues agressions amb arma blanca.

El pitjor parat va ser l'home, de 28 anys, que després de l'agressió, sagnant, va sortir al carrer, cosa que va alertar els vianants que van donar avís als serveis d'emergència. El jove va patir tres talls amb un objecte punxant al coll i va ser traslladat a l'hospital, on es troba ingressat, encara que no es tem per la seva vida.

La policia va localitzar a l'interior de l'habitatge la dona, de 32 anys, que presentava lesions menors de les quals va ser atesa en un centre d'atenció primària del municipi. L'agressora va ser detinguda per un presumpte delicte de lesions, encara que els Mossos no descarten detenir també l'home quan obtingui l'alta mèdica.