Ha deixat 40 AVE aturats

Els trens d'alta velocitat recuperen la normalitat després del tall a la fibra òptica

Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi d'un sabotatge

08.10.2015 | 17:29
Passatgers que es dirigeixen a Madrid, a Lleida

El servei ferroviari d'alta velocitat ha recuperat completament la normalitat aquest dijous a primera hora de la tarda, segons han informat fonts de la companyia Renfe. En concret, a les quatre de la tarda, ja es donaven per tancades les incidències derivades de la interrupció del trànsit ferroviari, causades per quatre talls a dues línies de fibra òptica, a l'alçada de la Granada (Alt Penedès) i que ha obligat a interrompre el servei d'AVE a gran part de Catalunya. En total, han resultat afectats 40 trens i 13.000 viatgers. Els Mossos treballen amb la hipòtesi que es tracta d'un sabotatge, tot i que no es descarten altres possibilitats.

Segons Renfe, des de primera hora ha treballat per minimitzar l'afectació dels viatgers amb serveis alternatius per carretera entre el Camp de Tarragona i Barcelona i entre el Camp de Tarragona i Tarragona per continuar per la línia convencional i per carretera fins a la capital catalana.

Els viatgers dels AVE de Tarragona, Girona i Figueres s'han redirigit als trens regionals de la línia R11 i pels passatgers dels trens internacionals s'ha establert una llançadora en autobús de Barcelona a Perpinyà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema