La número dos de la candidatura de Junts pel Sí, Carme Forcadell, es va mostrar ahir convençuda que "s'arribarà a un acord amb la CUP" perquè, segons va assenyalar, "tots entenem que és bo per al país".

En declaracions a RAC1, l'expresidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) es va mostrar d'acord amb Oriol Junqueras: "És veritat el que diu , l'important és el què i el com, no tant el qui. Però també és veritat que a Junts pel Sí tenim una proposta de president, que és Artur Mas", va indicar.

En la seva opinió, la CUP "ha estat dient durant la campanya que no faria Mas president i això ho deu als seus més 300.000 electors", però Junts pel Sí ha estat dient "que Mas seria president" i ho deu "als seus més d'un milió 600.000 electors".

De tota manera, Forcadell entén que els votants de les dues candidatures celebrarien que arribessin a un acord, i per tant creu que s'han de posar mans a l'obra. "Hi ha camins i estic segura que s'arribarà a un acord", va indicar. Per aconseguir-ho, va advertir, s'hauran de negociar moltes coses i no només qui serà el president.