Dos motoristes han mort en dos accidents diferents de trànsit a les poblacions d'Ivars d'Urgell i Arenys de Munt en un cap de setmana negre a les carreteres catalanes amb accidents i atropellaments mortals també a l'Alt Empordà i Lleida.

En l'accident d'Ivars d'Urgell, el motorista va morir després que el seu vehicle topés amb un turisme a la carretera LV333. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, l'accident es va produir, per causes que es desconeixen i que s'estan investigant, a les 20:30 de dissabte. Les mateixes fonts van indicar que la víctima mortal té 35 anys.

També dissabte, en aquest cas a les deu de la nit i a Arenys de Munt, un motorista va sortir de la via per causes que es desconeixen i va anar a caure en una zo?na d'urbanitzacions. De resultes de la sortida de via el conductor de la moto va morir. Fonts policials van indicar que el motorista estava viatjant sense el casc ?obligatori. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va indicar que el sinistre es va produir a la carretera C-61. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra així com ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques.