Els Mossos d'Esquadra han denunciat el conductor d'un autocar a qui els 46 passatgers, que es dirigien a l'aeroport del Prat, van obligar el dia 22 de setembre, a aturar-se al voral de l'autovia, ja que quadruplicava la taxa d'alcohol permès i zigzaguejava per la carretera. Segons va informar ahir la policia catalana, l'autobús circulava dimarts passat a la nit per la C-32, en sentit Barcelona, a l'altura de Mataró, en direcció a l'aeroport del Prat de Llobregat.

Els 46 passatgers, en comprovar que el vehicle anava fent tombs per l'autopista, van forçar el conductor a aturar l'autocar i aparcar-lo al voral de la C-32. Els Mossos d'Esquadra van ser alertats per altres conductors que hi havia un autobús parat al voral i es van dirigir a la zona, pensant que el vehicle estava avariat. Quan van arribar, els passatgers els van informar que l'autobús anava zigzaguejant, i per això havien exigit al conductor que s'aturés, ja que entenien que estava posant en perill la seva vida i que podia provocar un accident.

Davant l'evidència que el conductor anava ebri, els mossos li van fer la prova d'alcoholèmia i va donar positiu amb una taxa penal de 0,69 mg/l d'alcohol en aire espirat, més de quatre vegades la taxa permesa legalment que és de 0,15 mg/l.

Per aquest fet, el conductor va ser denunciat. Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra van denunciar aquest conductor, de 49 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, per un delicte contra la seguretat viària.