Els Mossos d'Esquadra van detenir quatre homes i una dona, tots de nacionalitat senegalesa i veïns de Salou, pels aldarulls que es van produir en aquell municipi el passat 11 d'agost després de la mort d'un compatriota en una operació contra el top manta, segons va informar la policia catalana. Se'ls imputa els delictes de desordres públics i danys, i amb aquests nous arrestos, practicats dijous a la tarda, ja són onze els detinguts pels aldarulls del passat 11 d'agost.

Els detinguts

La dona, de 22 anys, va arrossegar presumptament contenidors per barrar el pas dels vehicles policials i dificultar l'actuació de la policia, i està denunciada per un delicte de desordres públics. A dos homes de 27 i 28 anys se'ls imputa un delicte de desordres públics, ja que suposadament van obstaculitzar les vies del tren i van tirar pedres i pals contra els agents, amb el balanç d'un policia lesionat.

Al quart detingut, un home de 30 anys, se li imputa un delicte de desordres públics per llançar objectes contundents contra vehicles policials.

Finalment, a l'últim detingut, un home de 33 anys, se li imputa un delicte de desordres públics i un altre de danys en diversos vehicles policials.

Els cinc arrestats van passar la nit a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i està previst que passin a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona a partir d'avui. Les primeres detencions es van dur a terme el 2 de setembre, també a Salou.