Dos nois de 18 anys van morir i quatre joves més van quedar ferits en un xoc entre un cotxe i un autobús al barri de Pedralbes de Barcelona, al districte de les Corts, segons va informar l'Ajuntament de la capital catalana. El sinistre es va produir pels voltants de les sis del matí d'ahir a la cruïlla entre l'avinguda de Pedralbes i l'avinguda Esplugues. En el turisme hi viatjaven sis joves, un dels quals va ser trobat al maleter del vehicle, i va xocar lateralment i de forma violenta contra un autobús urbà de la línia 22 -que cobreix el trajecte entre plaça de Catalunya i l'avinguda Esplugues- que anava pràcticament buit. Entre els ferits hi ha una noia en estat greu, traslladada a la Vall d'Hebron, i tres joves afectats de menys gravetat.

Segons fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques -que hi va desplaçar set ambulàncies- un dels joves va morir al mateix lloc de l'accident i l'altre mentre el traslladaven a l'Hospital Clínic. El conductor de l'autobús va haver de ser traslladat també a un centre hospitalari per una crisi d'ansietat.

El cotxe va col·lidir per causes que es desconeixen contra la part darrera lateral de l'autobús de TMB, que estava aturat en un semàfor.

A l'autobús hi havia quatre usuaris, que no van necessitar atenció mèdica, i el conductor, que, malgrat no haver patit lesions, va marxar pel seu propi peu a un centre mèdic per fer-se una revisió.

La Unitat d'Investigació i Prevenció d'accidentalitat de la ?Guàrdia Urbana està investigant les causes per realitzar l'atestat corresponent. L'Ajuntament de Barcelona va activar el servei d'atenció psicològica per atendre els familiars. Molts veïns de la zona s'han queixat en diverses ocasions que a la cruïlla on s'havia produït el fatal accident, molts cotxes hi passen a tota velocitat i reclamen que es declari com a "zona 30" perquè els vehicles no vagin tan ràpid.