La Via Lliure ha deixat multitut d'imatges per al record. D'entre totes, n'hem fet una selecció de deu per il·lustrar allò que s'ha viscut a l'avinguda Meridiana de Barcelona aquest 11 de setembre del 2015.

Foto: EFE/Andreu Dalmau

El cap de llista de Junts pel Sí intercanvia opinions amb Lluís Llach (el número 1 de la llista per Girona), mentre que Jordi Sánchez, president de l'ACN, canta el Segadors.

Fotos: ACN/Josep Moliner

Per ajudar a combatre el sol i la calor, alguns dels participants han trobat un segon ús al punter repartit pels organitzadors.

Foto: Andreu Dalmau/EFE.

Les periodistes Pilar Rahola i Karmele Marchante són dos dels rostres que acostumen a defensar l'independentisme a les televisions estatals, una en espais de debat i l'altra, Marchante, en programes del cor. Aquesta Diada eren a la Via compartint espai.

Foto: Josep Molina/ACN

Un dels participants simula aparèixer en un document d'identitat d'una hipotètica república catalana.

Foto: Maria Fernández/ANC

Hi ha qui té l'oportunitat de veure i participar a la Via Lliure des del balcó. Des del carrer o des de la distància, l'important és que la samarreta blanca i el punter no ha faltat.

Foto: Pol Solà/ACN

El punter l'han portat durant els 5.2 km de la Meridiana diferents esportistes. Entre aquests hi havia una cara coneguda, la del periodista Arcadi Alibés.

Foto: Mar Martí/ACN

Dues noies avancen pel mig de la Via Lliure vestides amb estelades i en patins.