La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, es va referir ahir a les declaracions fetes a Castelldefels (Baix Llobregat) pel secretari de Política de Podem, Íñigo Errejón, que va negar que Ciutadans representi un veritable canvi, doncs «votar taronja és una altra manera de votar blau», ja que «representa les mateixes idees que el PP».

Des de Ciutadans, Inés Arrimadas li va contestar que declaracions com aquestes «són pròpies d'un partit que no sap ni el que vol defensar a Catalunya, un partit que vol ser una alternativa a tot Espanya però que no té clar un projecte d'Estat basat en la igualtat i la solidaritat».

Sobre la comparació feta entre Ciutadans i el PP, Arrimadas va puntualitzar que «Errejón s'equivoca; que es miri les propostes i els programes i veurà que és més difícil trobar coses en comú amb el PP que coincidències».

«Podem s'equivoca perquè no defensa un projecte integrador, no es pot pretendre governar un país sense preocupar-se de governar per a tothom, i en aquest sentit, em preocupa molt que hi hagi candidats de Podem, o que van en coalició amb aquest partit, que alimentin l'independentisme, cosa que jo crec que no seduirà la majoria dels ciutadans».

Arrimadas va al·ludir les 800 mesures contingudes en el programa electoral del seu partit que ja van ser presentades públicament i que s'articulen entorn de quatre eixos: reactivar l'economia i crear ocupació, enfortir els serveis bàsics, reformar l'administració pública, i lluitar contra la corrupció fent «neteja» a la Generalitat.

Segons la candidata de Ciutadans, el seu partit és l'únic que pot garantir «la unió de l'Estat i també la regeneració democràtica».