El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha descartat avui "casualitats" quan hi ha fins a sis processos judicials oberts que afecten CDC, per això ha avisat el president de la Generalitat, Artur Mas, que el seu "enemic" amb vista al 27S és "la veritat".

En la seva intervenció en la compareixença de Mas davant la Diputació Permanent del Parlament, Rivera ha denunciat que tots els números i els documents trobats per la Guàrdia Civil a les seus de CDC i de la CatDem no són "fruit de la casualitat", sinó que responen, ha dit, "als interessos delictius d'una poca gent que juga amb els diners i el sentiment de molta gent".

"Serà casualitat el cas Palau, el cas Torredembarra, el cas de Prenafeta i Alavedra, que registrin la seva seu -la de CDC-, que li embarguin 15 seus?", ha prosseguit Rivera, que ha recalcat que tots aquests fets formen part del "gran cas Convergència, el cas de la corrupció de Catalunya".

En aquest sentit, el líder de Ciutadans ha remarcat que l'"enemic" i l'"adversari" de Mas per al 27S és "la veritat i el que sembla veritat".

Rivera ha titllat d'"infantil i insultant per a la intel·ligència" que Mas insinuï que l'operació de divendres passat estava ordida per l'Estat perquè hi va intervenir la Guàrdia Civil i ha demanat al president que no jugui entre "policies bones i dolentes", perquè tot aquest cas no és una "conspiració mundial" contra CDC, ha postil·lat.

El líder de Ciutadans ha assenyalat que, segons els documents que han aparegut als mitjans de comunicació sobre aportacions de Teyco a la CatDem, "tot quadra" amb les suposades "mordidas" per obra pública de CDC.

"Amb sis processos judicials, 15 seus embargades i documents que demostren 'mordidas', si tingués dignitat política hauria d'anar-se'n, però com no marxarà, el 27S podem signar la seva carta de dimissió", ha reblat.

El líder de Ciutadans ha preguntat també al president que clarifiqui si en la seva intervenció s'ha queixat de què CDC va tenir el "privilegi" de ser avisats per periodistes de què registrarien oficines de CDC.

Rivera ha criticat, també, que durant la seva intervenció s'hagi absentat el líder d'ERC, Oriol Junqueras, que tampoc ha interpel·lat el president, sinó que ho ha fet la secretària general, Marta Rovira: "És símptoma de què passa alguna cosa rara", ha conclòs el líder de C's.