Un home de 42 anys ha mort i nou persones van resultar ferides, tres d'elles de gravetat, en un xoc entre dos cotxes i un camió a l'AP-7, al seu pas per Santa Perpètua de la Mogoda, al Vallès Occidental. Entre els ferits hi havia quatre menors, un d'ells, de sis anys, va resultar ferit de gravetat. L'accident es va produir a dos quarts de quatre de la matinada de dijous a divendres al quilòmetre 142 de l'AP-7 en sentit Girona, on es van registrar cues quilomètriques. Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques, la víctima mortal era un dels conductors dels cotxes. Als tres ferits de gravetat se'ls va evacuar a l'Hospital Taulí de Sabadell .

Segons les primeres investigacions, els dos turismes havien estacionat al voral de l'autopista i el vehicle de gran tonatge els va envestir. En un dels cotxes viatjaven quatre persones: el conductor, que va morir, la passatgera davantera i dos menors ferits. A l'altre turisme hi anaven cinc persones: el conductor i el passatger posterior esquerre, que van resultar ferits crítics, i una ocupant i dos menors ferits. I al camió hi anava un home que va resultar ferit lleu i que ahir mateix ja va ser donat d'alta.

Els tres ferits greus, un d'ells un menor, van ser traslladats al Parc Taulí de Sabadell. Els sis ferits menys greus van ser traslladats: tres a l'hospital de Granollers, un a l'hospital de Mollet, un a la Vall d'Hebron i un al Parc Taulí.

Arran del sinistre es van activar onze dotacions dels Mossos d'Esquadra, nou ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i nou vehicles dels Bombers.

Pel que fa a l'afectació viària, l'AP-7 va estar totalment tallada durant diverses hores i es van fer desviaments pel lateral. A quarts de vuit del matí, encara hi havia tallats dos carrils a la circulació per tasques de manteniment i per la retirada de vehicles, fet que va crear congestió.