L'Ajuntament de Rialp obrirà un expedient sancionador contra Xavier Gabriel, el responsable de l'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort per tirar escombraries procedents d'un bloc d'apartaments de la seva propietat a la via pública. Els fets van tenir lloc diumenge a la tarda quan suposadament, Gabriel va començar a treure de l'edifici bosses i recipients amb rebutjos i els va deixar a una zona verda propera a l'immoble. Tot i que alguns veïns el van veure i li van requerir l'acció que estava fent Gabriel va assenyalar que ho feia perquè està en contra del sistema de recollida porta a porta implantat a la comarca.

Des del consistori van manifestar la voluntat de denunciar l'actitud del propietari de la Bruixa d'Or i lamenten que per protestar contra el sistema porta a porta faci aquest tipus d'accions que no són «justificables».

De la seva banda, segons van informar els Mossos d'Esquadra, Xavier Gabriel va presentar una denúncia contra un veí de Rialb a qui acusa de fer-li una empenta i increpar-lo mentre estava llençant la brossa al carrer.