La CUP va donar a conèixer ahir els noms que tancaran les llistes electorals per al 27-S. L'actor Sergi López, l'exfutbolista del FC Barcelona Oleguer Presas, el cantautor Cesk Freixas, el fundador d'Unió de Pagesos Pep Riera, el jurista August Gil Matamala i la politòloga Eunice Romero, entre d'altres, ocuparan les darreres posicions de la candidatura.

La llista també vol visibilitzar les lluites laborals de Panrico i Telefónica amb la incorporació d'alguns dels seus treballadors. Així mateix, hi haurà la presència simbòlica de Jana Montllor, filla de l'artista Ovidi Montllor, i dels tres diputats de la formació durant aquesta legislatura, David Fernàndez, Quim Arrufat i Isabel Vallet.

L'intèrpret Sergi López ja va figurar com a últim membre de la llista de la CUP a Vilanova i la Geltrú a les eleccions municipals del maig. Per la seva part, l'exdefensa blaugrana Oleguer Presas va integrar-se en la llista rupturista Crida per Sabadell a les darreres eleccions municipals.

A més de Sergi López, Oleguer Presas i Cesk Freixas, la CUP va incorporar altres noms a la seva llista de cara al 27-S: el jurista August Gil Matamala, la politòloga Eunice Romero, l'antropòleg Manuel Delgado, l'exregidora Roser Veciana, el fundador d'Unió de Pagesos Pep Riera i persones lligades a les lluites laborals de Panrico i Telefónica com Carmen Alonso i Agustín Cintas, respectivament.

La candidatura a Girona compta amb la presència del cantant de Txarango Alguer Miquel, la bibliotecària Dolors Serra, l'historiador Xavier Diez i el poeta Narcís Comadira. Per la demarcació de Lleida tanquen files la cantautora Meritxell Gené i la històrica militant feminista i antifranquista Maria Huguet.