Els Mossos d'Esquadra van detenir abans d'ahir un conductor de 33 anys, veí de l'Hospitalet de Llobregat, que circulava fent infraccions de trànsit per la B-10, com ara trepitjar els senyals de zebrejat del carril d'incorporació i gai?rebé col·lidint contra un senyal de canalització del trànsit.

Segons van informar els Mossos d'Esquadra, l'home va fer cas omís de l'avís de la policia i va intentar fugir. Quan finalment el van poder aturar, van comprovar que es trobava sota els efectes de l'alcohol. A més, posteriorment van comprovar que tenia el carnet de conduir suspès fins al desembre del 2016.

En el vehicle interceptat hi havia quatre passatgers més, un d'ells, menor. En fer sortir el conductor del vehicle van comprovar que presentava evidents símptomes de trobar-se sota els efectes de l'alcohol, ja que va perdre l'equilibri diverses vegades i li costava coordinar els moviments. Per aquest motiu el van sotmetre a les proves d'alcoholèmia, en què va donar 0,54 mg/l en l'aire expirat. L'home va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit i un de trencament de condemna.