Aquest dimecres al matí es van posar en marxa les patrulles mixtes entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra a Salou que faran a peu recorreguts pels carrers i eixos comercials amb l'objectiu d'afavorir la coordinació i l'intercanvi d'informació entre els dos cossos policials. Arrel dels fets de la setmana passada, els agents aniran als comerços afectats pels aldarulls, uns 120 en total, per tal d'informar-los i fer entrega de la denuncia feta. A més, aquestes patrulles conjuntes, es duen a terme de manera reiterada any rere any a diferents indrets. Tenen com a prioritat treballar de forma coordinada per evitar delictes i incrementar la sensació de seguretat dels ciutadans coincidint amb els períodes de màxima afluència als carrers.

El ple de l'Ajuntament de Salou va fer una declaració institucional entorn dels fets de dimarts passat en què l'alcalde, Pere Granados, en nom de tots els regidors, va lamentar la mort del manter, Mor Sylla, i va condemnar la violència.

El conseller d'Interior, Jordi Jané, va anunciar que la compareixença al Parlament per donar explicacions de l'operatiu policial contra el top manta a Salou serà la setmana que ve.