El candidat de la CUP a les eleccions al Parlament, Antonio Baños, va assegurar que s'asseuran a negociar amb Junts pel Sí després de les eleccions però només per forçar la «ruptura immediata», encetar un procés constituent i implementar un pla de xoc social. Baños va assegurar que a la CUP no li fa por ser «imprescindible» i no defugirà la seva responsabilitat en aquest sentit, obrint-se a negociar un govern de concentració, que no vol dir en cap cas participar-hi. «No som un partit amb vocació de porucs, i si són necessaris els nostres vots, estarem encantats que siguin decisius. No anem amb condicions impossibles de complir per després fugir», va dir.

Respecte a l'acceptació de Mas com a president va apuntar que les condicions es posaran quan sàpiguen quina força tenen per negociar. Tot i reconèixer que no se'n refien de CDC, Baños va dir que «malfiar no vol dir trair» i que negociaran amb Junts pel Sí «no per aplaudir qualsevol de les seves propostes», ni tampoc per «repartir les misèries i les engrunes» de l'estat espanyol. Baños va condicionar qualsevol pacte a també a un pla de xoc social.

El president de Súmate i número sis de Junts pel Sí, Eduardo Reyes, va valorar «molt positivament» la posició del seu company de Súmate Antonio Baños, una «persona molt coherent» amb qui comparteixen objectiu: «la independència de Catalunya», va dir.