Dos agents dels Mossos d'Esquadra de paisà que es trobaven a l'interior d'un bingo de Barcelona per fer gestions amb el propietari van evitar que dos homes que van esgrimir armes de foc, que després es va comprovar que eren simulades, atraquessin l'establiment i van aconseguir detenir-los.

Els fets van ocorrer a les 11 del matí d'ahir en un bingo del districte d'Horta-Guinardó, en el quevan interrompre dos homes que cobrien les seves cares amb casos de moto i que portaven armes de foc. Els atracadors van entrar en el Bingo apuntant amb les seves armes a les persones que es trobaven a l'interior de l'establiment, entre les que es trobaven els dos agents.

Els dos mossos es van identificar com policies i van exigir als atracadors que deixessin les seves armes a terra, però aquests van sortir de l'establiment i van emprendre la fugida en una motocicleta.

Els atracadors van patir poc després un accident lleu i van continuart la fugida a peu, encara que els dos agents els van poder detenir i traslladar a dependències policials.