L'escriptora Gemma Lienas, el diputat al Congrés Joan Coscubiela, l'economista Maria Àngels Martínez Castells i el periodista Albano Dante Fachín seran els noms que acompanyaran el candidat de Catalunya Sí que es pot, Lluís Rabell, en els primers llocs de la llista a les eleccions del 27-S. Segons Rabell, es tracta d'una candidatura «amb compromís social, vinculada al feminisme, el món del treball i la cultura, i que reflectirà l'aspiració profundament sentida de la necessitat de configuració d'una esquerra amb voluntat de canvi i àmplia». Una llista amb l'objectiu de «construir un referent polític de la Catalunya social i treballadora» i que «recuperi i actualitzi les aspiracions que s'han desdibuixat en aquests anys i han de tornar a posar-se en peu i liderar un canvi significatiu en la història de Catalunya», va assenyalar Rabell.

L'escriptora i activista Gemma Lienas, que serà la número dos de la llista, mostra de l'«aposta molt clara pel seu compromís i trajectòria feminista», ja que Catalunya Sí que es Pot vol «dirigir-se molt especialment a aquesta franja decisiva de les classes populars i gent treballadora que són les dones».

Darrere d'ella, el número tres serà Joan Coscubiela, diputat i portaveu d'ICV al Congrés. «Molta gent, més que veure'l com un antic sindicalista que s'ha fet diputat, el veu com un sindicalista que va al parlament i que en la seva activitat com a diputat està compromès amb el món del treball», va destacar Rabell. La quarta de la llista serà l'economista Maria Àngels Martínez Castells, presidenta de la Plataforma Dempeus per la Salut Pública i que ja va ser escollida número dos de Podem. Va concórrer per EUiA a les eleccions europees del 2004 com a número dos de Raül Romeva, ara candidat de Junts pel Sí.

El cinquè lloc l'ocuparà el periodista Albano Dante Fachín, exeditor de la revista Cafeambllet i candidat de Podem a Catalunya, de qui Rabell va ressaltar el seu currículum de «periodisme d'investigació incòmode amb el govern, però molt útil des de la capacitat crítica».