Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort per arma de foc d'un matrimoni i els seus dos fills menors d'edat, els cadàvers dels quals van ser trobats ahir a la nit al seu domicili de Castelldefels. Les primeres hipòtesis dels investigadors apunten que l'home hauria matat la seva dona i els seus dos fills i que posteriorment s'hauria suïcidat.

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un menor de 17 anys acusat de matar la seva mare, a qui suposadament va degollar la nit de dimarts a casa seva a Rubí. El menor, va ser detingut ahir al pis on vivia amb la seva mare, de 55 anys, en aquesta localitat vallesana.

En un comunicat, la policia catalana va informar que cap a dos quarts de cinc de la tarda d'ahir havien rebut un avís d'un greu incident en un pis de Rubí i que, en arribar al domicili, els agents s'havien trobat la víctima estirada a terra, amb evidents signes de violència. Els agents van detenir llavors el fill, davant els indicis que el situaven com a presumpte autor del crim, acusat d'un delicte d'homicidi. El noi, com que encara és menor d'edat, passarà en les pròximes hores a disposició de la Fiscalia de Menors.