La candidata de Ciutadans a les eleccions catalanes, Inés Arrimadas, va presentar ahir la llista de la seva formació per a la província de Barcelona, que inclou destacats dirigents del partit, però també professionals i representants de la societat civil i independents.

Arrimadas va deixar clar ahir que C's "té un programa i equip de professionals de la societat civil per governar Catalunya", en una candidatura per a Barcelona que ha estat aprovada per l'executiva una vegada finalitzat el procés de primàries. Així, la llista està formada per "economistes, advocats, professors, treballadors socials, periodistes, funcionaris de l'administració local, autònoms, enginyers, arquitectes i un llarg etcètera de treballadors de diferents sectors", va dir la candidata. Segons el seu parer, representa "un grup de persones de la societat civil que sap el que és cobrar una nòmina i pagar la hipoteca a final de mes".

La llista de Barcelona està encapçalada per Arrimadas, mentre que el segueixen dos destacats diputats en la passada legislatura, Carlos Carrizosa -fins ara portaveu adjunt al Parlament i que amb tota probabilitat assumirà el càrrec de portaveu- i José María Espejo-Saavedra; de la seva banda, Carmen de Rivera ocupa el lloc quinzè. Entre les novetats en la candidatura destaquen el periodista i advocat Fernando de Páramo; Sonia Sierra, número dos a l'Ajuntament de Barcelona, que deixarà la seva acta; el secretari d'Acció Política, Antonio Espinosa; o el secretari d'Organització, Fran Hervías. Però sobretot, la incorporació com a independent i en el lloc número vuit de Susana Beltrán, professora universitària de Dret Internacional i fins ara vicepresidenta i una de les fundadores de Societat Civil Catalana, entitat contrària a la independència.