Un nen de sis anys va morir ahir després de ser atropellat per un autobús municipal al districte de Nou Barris de Barcelona, ??segons van assenyalar fonts municipals. L'accident es va produir cap a les quatre de la tarda al barri de Roquetes de la Ciutat Comtal.

Pel que sembla, el nen va creuar corrent carrer sense adonar-se que en aquell mateix instant circulava per la zona un autobús de la línia 11-que uneix Roquetes i Trinitat Vella- i va ser violentament colpejat per l'esmentat vehicle pesat. El nen va ser immediatament traslladat en estat greu a l'hospital Vall d'Hebron, on els metges no van poder fer res per salvar-li la vida.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar diversos efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més d'activar-se el protocol de suport psicològic del Centre d'Urgències i Emergències Socials de l'Ajuntament de Barcelona per als familiars del menor. La unitat d'accidents de la Guàrdia Urbana investiga ara les causes de l'atropellament per realitzar el corresponent atestat, segons va explicar el consistori.