"Les urnes no són el problema sinó la solució"

Rull replica a Sánchez que és "absurd" parlar de "divisió" al 27-S

El coordinador de CDC creu que el líder del PSOE "no entendrà el que passa a Catalunya" fins que no es pregunti pels motius que han fet créixer l'independentisme

21.07.2015 | 17:47
El coordinador general de CDC, Josep Rull

El coordinador de CDC, Josep Rull, ha assistit aquest dimarts a la conferència que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha ofert a Barcelona. Immediatament després de la xerrada, el convergent ha volgut, en declaracions a la premsa replicar al socialista, que havia vaticinat que el 27-S portarà "fractura social, frustració, enfrontament i fallida de la bona democràcia". Per Rull, és "absurd dir que un referèndum o unes eleccions divideixen" . "La democràcia mai divideix, les urnes mai són el problema. Les urnes són la solució sempre en un estat democràtic", ha afegit el dirigent de CDC.

En aquesta mateixa línia, ha rebutjat l'anàlisi de la situació a Catalunya que ha fet el líder del PSOE. "No ho entén i no té capacitat per fer coses i entendre què passa a Catalunya. Com pot ser que en 1978 Catalunya fos qui més massivament va votar a favor de la Constitució espanyola i ara més de la meitat vol marxar d'Espanya? Fins que no sigui capaç de formular-se aquesta pregunta, no entendrà què passa a Catalunya", ha dit Rull, tot considerant quePedro Sánchez "s'ha mogut en el terreny dels tòpics i els prejudicis" durant la seva conferència. "Fins que no tingui la voluntat d'entendre què passa a Catalunya i què ha fet que molta gent es mobilitzi per fer un estat propi, no veurà què passa", ha dit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema