PP: "El president deixa el to de pau quan torna a Catalunya"

19.07.2015 | 06:30
J. Manuel García-MargalloEl ministre d´Exteriors va dir que Mas és conscient que no hi ha "cap sortida" en el camí cap a la independència.

La vicesecretària general d'Estudis i Programes del Partit Popular, Andrea Levy, va criticar ahir, després de la reunió entre Artur Mas i el rei Felip VI, la "falta de lleialtat institucional" del president de la Generalitat, de qui diu que "deixa el to de pau" quan torna a Catalunya.
En la mateixa línia, la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, va instar el president Mas a "respectar el cap d'Estat", el Govern i la democràcia i "no vulnerar una eleccions", les catalanes del 27S, "que no seran plebiscitàries, sinó autonòmiques" i davant les quals reivindica un Govern d'"unitat i concòrdia".
En la inauguració d'unes jornades sobre xarxes socials, Sánchez-Camacho va destacar que el PP és l'únic partit que garanteix que no hi haurà independència a Catalunya i que els catalans, que estan "desemparats" davant el desafiament sobiranista plantejat per Mas i el líder d'ERC, Oriol Junqueras, podran seguir sent espanyols i europeus.
En aquest sentit, va assegurarque el seu partit és l'única resposta "seriosa, responsable i convincent" per garantir la unitat d'Espanya, ja que són els únics que "donen la cara" davant el "principal desafiament de la història" per trencar Espanya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema