27-S

Espadaler considera que amb Romeva la llista unitària ja té "totes les expressions possibles"

El líder d'Unió es pregunta amb quin programa governaria, si amb el dels "escindits" d'Iniciativa, amb el de CDC o amb el d'ERC

15.07.2015 | 22:41
Ramon Espadaler

El secretari general del comitè de govern d'Unió, Ramon Espadaler, ha considerat que amb la inclusió de Raül Romeva com a cap de la llista unitària, aquesta formació ja té "totes les expressions possibles, des de les socialdemòcrates, fins les liberals, les ecologistes o les més d'esquerra". Espadaler ha afegit que es parla de la llista perquè no es pot parlar del seu programa, i en aquest sentit ha remarcat que si l'únic punt que incorpora és la qüestió nacional, "quedarà molt mancat" de propostes per "aixecar l'economia d'aquest país". Per això ha reiterat que al seu partit li interessen les respostes que es donen "en el pla nacional" però també en l'ocupació o en l'economia productiva.

Espadaler també ha afirmat sobre la llista unitària que "la gran incògnita" serà amb quin programa es governarà després del 27 de setembre. "Amb el programa dels escindits d'Iniciativa? Amb el programa de Convergència? Amb el programa d'Esquerra?", ha preguntat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema