Una parella va acabar dijous a la nit a Pontons (Alt Penedès) amb la vida de la seva filla, de 28 anys i afectada d'una discapacitat psíquica, i posteriorment es va suïcidar, en una actuació que el matrimoni havia acordat i que havia deixat explicada per escrit. Segons van informar fonts pròximes al cas, aquest suïcidi, del qual el matrimoni havia informat la policia just abans de cometre'l, va passar quan els tres integrants de la família van anar en un vehicle a una zona apartada en una carretera local de Pontons i allà van acabar amb la seva vida, de forma acordada, utilitzant una arma de foc.

El matrimoni, que tenia un altre fill, residia a la població de les Cabanyes (Alt Penedès), a molt poca distància de Vilafranca del Penedès i a mitja hora en cotxe de Pontons, una localitat molt apartada i gairebé sense moviment de persones. El pare, que era caçador, estava jubilat després del seu pas pel sector bancari, mentre que la mare encara treballava a l'Hospital Comarcal de Vilafranca, segons fonts pròximes al cas. En un comunicat, els Mossos d'Esquadra van explicar que, cap a la mitjanit passada, el pare, de 61 anys, va trucar a la comissaria de la policia catalana a la comarca de l'Alt Penedès per informar que tenia la intenció de suïcidar-se amb la seva parella, de 57 anys, i la seva filla, de 28.

Els Mossos d'Esquadra es van dirigir ràpidament al lloc que els havia detallat l'home i, en un camí de terra de Pontons, a la BV-2441, van trobar els tres cadàvers, del matrimoni i la seva filla, estirats a terra. Segons va informar la ?Cadena SER, la principal hipòtesi és que l'home va disparar en ?primer lloc amb una escopeta la seva filla, posteriorment la seva dona i després va acabar amb la seva vida, ja que l'home tenia l'arma de foc a sobre. Els Mossos d'Esquadra investiguen si algun dels membres de la parella havia contret una malaltia recentment i havien ?decidit suïcidar-se i emportar-se amb ells la seva filla perquè ningú no hagués de carregar amb ella.

La trucada

Quan l'home va trucar a la policia per avisar que cometrien el suïcidi, va detallar exactament el lloc on eren, amb la qual cosa els investigadors creuen que la seva intenció era garantir que fos la policia qui trobés els cadàvers, per evitar que cap veí tingués el xoc ?emocional de trobar els cossos. La parella va decidir acabar amb la seva vida en un camí de Pontons ?perquè per allà hi passa molt poca gent. A més, havien calculat que els Mossos d'Esquadra no tindrien temps d'arribar-hi i d'evitar la seva actuació, perquè entre la comissaria de Vilafranca i el lloc escollit hi ha gairebé mitja hora en cotxe.