La Grossa de Cap d'Any, el capgròs que s'ha convertit en imatge de la loteria catalana que fa competència al tradicional sorteig de Nadal, ha visitat aquest dilluns el Parlament de Catalunya. La presidenta de la institució, Núria De Gispert, ha rebut el personatge promocional de la loteria de la Generalitat i s'hi ha fotografiat a l'escalinata d'honor, al costat de la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté. Després de les fotografies, les responsables del sorteig s'han reunit amb la presidenta del Parlament per explicar-li les pròximes accions promocionals de la Grossa.

Una de les iniciatives més destacades tindrà lloc aquest cap de setmana, quan la Grossa col·laborarà amb el Gran Recapte d'Aliments. La setmana que ve participarà en la campanya que organitza la Federació Catalana de Donants de Sang durant la qual s'obsequiarà els primers mil donants amb una participació gratuïta per al sorteig de cap d'any.

Els responsables de la loteria catalana han assegurat que el ritme de vendes de la Grossa és "una mica superior al de l'any passat". Fins ara s'han venut 18 milions d'euros en participacions del sorteig, el 36% dels 50 que es posen a la venda.

El 31 de desembre es farà el segon sorteig de la Grossa. Del primer, l'any passat, el Departament de Benestar Social i Família en va aconseguir gairebé 6 milions, que s'han destinat a reforçar programes i serveis de prevenció en l'àmbit de la infància i l'adolescència en risc.