Tots els grups parlamentaris catalans, inclòs CiU, demanen la compareixença de l'expresident Jordi Pujol a la comissió parlamentària d'investigació de frau fiscal, mentre que només PPC i Ciutadans sol·liciten la del president de la Generalitat, Artur Mas. Els partits a la cambra catalana han registrat el seu llistat de compareixences a la comissió d'investigació sobre el frau i l'evasió fiscal, centrada en el cas Pujol i que divendres que ve, 21 de novembre, aprovarà les sol·licituds presentades així com el pla de treball, i en què tots els grups coincideixen a citar l'expresident de la Generalitat i membres de la seva família. En la seva sol·licitud, CiU reclama la compareixença a la comissió d'investigació, en qualitat d'"autoritats fiscals", del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i del director de l'Agència Tributària, Santiago Menéndez. A "títol personal" per respondre sobre les seves "actuacions", la federació nacionalista demana també la compareixença del ministre de l'Interior, Jorge Férnández Díaz, la del cap de Gabinet del president del Govern, Jorge Moragas, la dels extresorers del PP Luís Bárcenas i Álvaro Lapuerta, i la de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.

Des d'ERC, destaquen les peticions de compareixença dels expresidents del Govern Felipe González i José María Aznar i, de la mateixa manera que CiU, reclama també la de Cristóbal Montoro, Jorge Moragas i Sánchez-Camacho, aquests dos últims pel cas d'espionatge "Método 3". Entre les compareixences del PSC, destaca la de l'expresident de l'Agència Tributària de Catalunya, Lluís Franco, a més de diversos directius de la banca andorrana. Per la seva banda, el PPC ha proposat també la compareixença en aquesta comissió de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, la del conseller d'Interior i secretari general de CiU, Ramon Espadaler, la del titular d'Empresa i Ocupació, Felip Puig o de la del responsable de Justícia, Germà Gordó. Entre els exalts càrrecs, els populars sol·liciten la compareixença de l'expresident català José Montilla, de l'extresorer de CDC Daniel Osàcar, del secretari general de Presidència entre 1980 i 1990, Lluís Prenafeta, o la de Macià Alavedra (CiU).

La coalició ecosocialista cita en les seves compareixences a Felipe González i a José María Aznar, coincidint amb els anys de govern de Jordi Pujol, així com a exconsellers de CiU i alts càrrecs de la Generalitat que han estat imputats per corrupció, com Macià Alavedra i Lluís Prenafeta. A més de sol·licitar la compareixença de Mas, en el llistat de Ciutadans figuren també exconsellers o alts càrrecs dels governs de la Generalitat de diverses èpoques, com Lluís Prenafeta (CiU), Macià Alavedra (CiU), Antoni Subirà (CiU), Antoni Fernàndez Teixidó (CiU), Lluís Gavaldà (CiU), Xavier Vendrell (ERC), Josep Huguet (ERC), Josep-Lluís Carod-Rovira (ERC) i Joaquim Nadal (PSC). La CUP, que és el grup sobre el qual recau la presidència de la comissió d'investigació, ha presentat una sol·licitud de 114 compareixences, que inclouen dos expresidents de la Generalitat -Jordi Pujol i José Montilla- i nombrosos exconsellers i alts càrrecs de la Generalitat.