Els Mossos detenen cinc persones per vendre hero´na a CornellÓ

El pis on es venia la droga ja havia estat escenari d'una operaciˇ policial, l'any 2012, pel mateix motiu

10.11.2014 | 06:30

Els Mossos d'Esquadra han detengut cinc persones, concretament tres homes i dues dones, com a presumptes autores d'un delicte contra la salut p˙blica ja que estan acusats de vendre hero´na en un pis de CornellÓ de Llobregat. Les detencions de les cinc persones, que tenen entre 19 i 45 anys, es van practicar el passat dia 29 desprÚs que la policia comprovÚs que el domicili que habitaven s'havia convertit en el principal punt de venda d'hero´na de CornellÓ de Llobregat.
Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el domicili, que regentava una parella, era un lloc de compravenda diÓria i habitual de drogues, cosa que havia generat moltes queixes ve´nals per l'elevat nombre de toxic˛mans que acudien al lloc a comprar estupafaents. Anteriorment, l'any 2012, aquest mateix domicili ja es va desmantellar com a punt de venda de droga en una altra operaciˇ dels Mossos.
Segons les investigacions de la policia catalana, els traficants adquirien la droga a la localitat del Vendrell, on acudien diÓriament per comprar l'hero´na.
Fons policials van indicar que la persona que els subministrava la droga en aquella poblaciˇ, un veÝ del Vendrell, va estar implicat en l'operaciˇ antidroga realitzada la setmana passada per efectius de la comissaria de Mossos del Vendrell en la que es van intervenir 72 quilos d'hero´na. Aquest Ús segons les dades estadÝstiques de la policia el decomÝs mÚs gran d'aquesta droga realitzat l'any 2014 a l'Estat Espanyol. Durant l'entrada i registre al domicili dels detinguts a CornellÓ de Llobregat, els agents van decomissar substÓncies estupefaents i per tallar la droga, i bÓscules de precisiˇ.
Els detinguts van passar a disposiciˇ del jutjat de guÓrdia de CornellÓ de Llobregat que va decretar la seva llibertat amb cÓrrecs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema