La Festa dels Súpers arriba a la seva 'majoria d'edat' amb més espai que mai i amb més de 150 activitats que tindran lloc a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona i els seus entorns fins aquest diumenge. En total, 65.000 m² de superfície que s'omplen aquest cap de setmana de grans i petits i de jocs, tallers i espectacles. L'organització apunta que en aquesta primera jornada, 50.000 persones han presenciat l'espectacle central, celebrat aquest migdia i protagonitzat per els populars personatges del Super3.

Amb el lema 'Sóc així', la festa d'enguany gira al voltant d'un concurs musical en el que s'enfronten la família del Super3 amb els dolents de la família Pla. Els assistents mostren les seves preferències amb els temes escollits pintant-se la cara, vestint-se o portant les ulleres de paper que es poden descarregar per internet amb el color del tema corresponent, i que pot ser lila ('Sóc així'), verd clar ('Somio), taronja ('Inventem', verd fosc ('Kuku Mamba' o blau ('Connectem').

És l'espectacle central de la Festa, però hi ha moltes més activitats. Els nens i nenes poden fer experiments científics, ballar diferents coreografies, jugar a nous videojocs, interac¬tuar amb personatges de diferents sèries del canal Super3, practicar diferents esports, nedar en piscines de boles, muntar en una bicicleta, fer curses de cotxes, veure cinema, pintar amb xocolata o, fins i tot, reviure el jocs del 1714, amb motiu enguany de la commemoració del Tricentenari.