La portaveu del grup parlamentari de Ciutadans, Carina Mejías, ha demanat la dimissió de l'alcalde i els regidors de Torredembarra acusats de corrupció, i ha instat el president Artur Mas perquè aparti dels seus càrrecs públics tots els presumptes polítics corruptes. L'alcalde de Torredembarra, Daniel Massagué (CiU) va ser empresonat divendres, i sis regidors de l'Ajuntament estan en llibertat amb càrrecs, acusats de diverses actuacions il·lícites (contractes irregulars, prevaricació, blanqueig, suborn, tràfic d'influències...).

Per a Carina Mejías, el Govern "ha de fer efectius els acords de les cimeres anticorrupció per eradicar el descontrol dels diners públics i apartar qui utilitza la política per enriquir-se". També va recordar que el Govern es va negar a acceptar el decàleg per combatre la corrupció que li va proposar Ciutadans, i va remarcar que tots els polítics implicats en una causa de corrupció han d'abandonar els seus càrrecs públics.

Respecte a la investigació oberta per Anticorrupció a 44 alcaldes de la Federació Catalana de Municipis, Mejías va instar Mas a "deixar de tolerar la corrupció institucionalitzada a Catalunya" i li va retreure que "les cimeres anticorrupció del Govern només han servit per sortir a la foto".

Per la seva banda, el conseller d'Ocupació i Empresa, Felip Puig, va afirmar que la presó incondicional i sense fiança dictada contra l'alcalde de Torredembarra és una "mala notícia" perquè afegeix desconfiança en el sistema polític. "El conec fa anys", va dir Puig sobre Daniel Massagué, i va indicar que espera poder parlar entre dilluns i dimarts amb l'alcalde per conèixer la seva explicació sobre el que ha succeït. Puig va defensar també la presum?pció d'innocència de Massagué.