El cap de setmana es presenta passat per aigua. El Servei Meteorològic de Catalunya preveu xàfecs i ruixats dispersos a qualsevol punt de Catalunya durant aquest dissabte. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta. Les quantitats que s'acumularan seran poc abundants (entre 5 i 20 mm en 24 hores). De cara a diumenge es preveu una millora del temps.

Dia tapat per anar a buscar bolets

El cel estarà aquest dissabte molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada al vessant sud del Pirineu i Prepirineu, i de matinada i fins a mig matí al litoral central i sud. Les mínimes baixaran entre lleugerament i moderadament i s'enregistraran al final del dia. Màximes en descens, que serà lleuger al litoral i moderat a l'interior.

De matinada bufarà de component sud fluix als dos extrems del país, i fluix i variable a la resta. Al centre de la jornada bufarà de component sud i oest, fluix amb cops moderats i més reforçat al litoral. A la nit tornarà a quedar fluix i variable, llevat del litoral nord o continuarà bufant el sud fluix.