Els Mossos d'Esquadra van localitzar un home que havia penjat a Internet un vídeo en el qual explicava com falsificar targetes de transport i que havia estat denunciat per l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

L'home, de 54 anys, nacionalitat espanyola i veí de Terrasssa (Vallès Occidental), va ser denunciat com a presumpte autor d'un delicte de falsificació documental, van informar els Mossos d'Esquadra. L'Autoritat del Transport Metropolità va denunciar que estaven en circulació títols integrats de transport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que havien estat manipulats per fer-ne un ús fraudulent.

També va denunciar que s'havia detectat un vídeo en una pàgina web dedicada a la difusió i a l'intercanvi de vídeos entre usuaris, en el qual s'explicava com es podien manipular les targetes de transport per poder-les seguir utilitzant una vegada acabats els viatges. Els Mossos van indicar que el web va retirar aquest vídeo i es va poder identificar l'autor d'aquest mètode de falsificació.

També van indicar que la unitat d'investigació de la secció de Seguretat del Transport Metropolità, juntament amb l'ATM, TMB, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Rodalies de Catalunya i Tramvia, manté oberta la investigació per denunciar les persones que realitzin o difonguin títols de viatge falsos.