Els Mossos d'Esquadra de Mollet del Vallès han denunciat una conductora que va avançar uns ciclistes envaint el sentit contrari de la carretera, trepitjant la línia continua i posant-los en risc. Els fets van passar el dia 6 de juliol a la carretera BV-5001, entre els punts quilomètrics 9 i 11, al seu pas pel terme de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental) i van ser enregistrats per la càmera que un dels ciclistes duia al casc. Això va permetre localitzar el vehicle i la conductora, una veïna de 31 anys de Sant Fost de Campsentelles, a qui la policia imputa un delicte contra la seguretat viària en la seva tipologia de conducció temerària, segons ha informat el cos policial.

A finals de juliol els agents van comprovar que en una pàgina d'Internet es podia veure la gravació d'un avançament d'una furgoneta a un grup de ciclistes en una via de dos sentits, envaint el sentit contrari i posant en greu risc la seguretat dels ciclistes i dels vehicles que venien en sentit contrari, que podria haver provocat un accident de trànsit greu.

Les imatges van ser preses des d'una càmera subjectiva que un dels ciclistes portava adossada al casc, i això va facilitar la tasca dels agents a l'hora de localitzar la persona titular del vehicle i qui el conduïa, així com la recerca de testimonis de la greu infracció.

El 7 d'agost es va prendre declaració a la imputada per conducció temerària, una dona de 31 anys, veïna de Sant Fost de Campsentelles, que es va acollir al seu dret de no declarar en dependències policials. La imputada haurà de comparèixer davant l'autoritat judicial quan sigui requerida a tal efecte.